Vážení rodiče, milé děti,
včera jsem předal všechny přesnídávky, sladkosti, hygienické potřeby a obrázky od našich dětí do Humanitární sbírky na pomoc Ukrajině, která byla vyhlášena Městem Náchod ve spolupráci s Regionálním ukrajinským spolkem ve východních Čechách. Celkem se nám sešlo přes 450 přesnídávek. Všechny věci opět poputují směrem k ukrajinským hranicím v Polsku. Už jeden kamión minulý víkend dojel na své místo.

Chtěl bych Vám touto cestou velice poděkovat za Vaše zapojení, Vaši štědrost. Je pro nás pro všechny nepředstavitelné, co všechno prožívají lidé, kteří jsou jen „kousek“ od nás. Mé díky patří i všem pedagogům a zaměstnancům školy a školky, kteří se také velkou měrou zapojili. Dále společnosti VIA-NM, s.r.o., která pro nás zajistila rychlou dodávku přesnídávek.

Podle mých informací doputují některé rodiny i k nám do Bohuslavic. Pokud budou mít zájem, vše půjde podle dohodnutých pokynů z MŠMT a MZV, tak mohou přijít i k nám do naší školy a školky, kde je rádi přivítáme. Budeme se snažit jim se vším pomoci a hlavně na chvíli zapomenout na těžkou situaci. Bude-li třeba pomoci i materiálně, bude případný prostor zapojení se nás všech, kdo bude mít ještě chuť a sílu.

Mgr. Zděněk Stuchlík
ředitel školy

Pokud se chcete na cokoliv zeptat,
neváhejte nás kontaktovat.

 

Rádi vám odpovíme.

Kontaktní informace

725 378 563

Bohuslavice 175, Bohuslavice, 549 06

Navštivte nás na YouTube:

© 2022 – Základní škola a mateřská škola Bohuslavice, web & design: FELAX